PIZZA ITALIA ROESELARE

PIZZA ITALIA ROESELARE Delicious Takeaway

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 942 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Italia Roeselare. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 21:51 zoals altijd lekker en ongeveer binnen de vooropgestelde tijd
28 jun 2022 om 20:40 Pizza te laat geleverd en dus bijna koud!
22 jun 2022 om 21:47 Werd ons gezegd 29 min wachttijd. Na een uur en 20 minuten was de pizza er. Eerste keer besteld ma nu ook laatste keer
10 jun 2022 om 10:08 Eten ok !! altijd op tijd geleverd !!!
7 jun 2022 om 12:31 Na bijna 1u30 wachten op onze bestelling heb ik gebeld en we krijgen te horen dat we nog 45 min moesten wachten op onze bestelling, ben er dan maar zelf achter gereden, we hebben uiteindelijk ook nog de verkeerde bestellling ontvangen...
6 jun 2022 om 21:56 3u wachten op een pizza, in het vervolg dit te melden op het bestel platform of een stop zetten lijkt mij ook een beter idee dan iedereen maar te laten bestellen, geen aanrader !
6 jun 2022 om 21:54 Na 2 uur nog steeds in blijde verwachting.....good job !!!!
6 jun 2022 om 21:51 Wij bestelden om 18:20 een pizza en kregen die uiteindelijk na twee maal telefoneren en koud om 21:30. Maar liefst drie uur wachten op een pizza…
6 jun 2022 om 20:18 Na 2 uur nog altijd niks ontvangen. Zelfs na telefonisch contact
6 jun 2022 om 2:38 Today's kids pasta was really great warm, fresh, tasty my daughter loved it, and pizza is always on top! Thank you pizza Italia my favorite! The delivery man also very polite!
5 jun 2022 om 20:41 Pizza was koud Hadden er ook mega lang op moeten wachten!